Як вибрати печатку для чоловіка?

Зміст:

  1.     - Підбираємо розмір
  2.     - Форми чоловічої печатки
  3.     - Тип металу
  4.     - Чи потрібні вставки
  5.     - Символіка

 

Чоловіки рідше отримують в подарунок золоті ювелірні прикраси. Але це зовсім не означає, що їм не подобаються такі вироби. Просто не всі жінки знають, що подарувати і як вибрати. Чоловіча печатка - відмінний варіант, адже її носять практично всі - починаючи від зовсім молодих хлопців і закінчуючи чоловіками у віці. Від традиційного перстня вона відрізняється наявністю майданчика і відсутністю масивної вставки. Саме на цій плоскій верхній частині часто наносяться ініціали, герб, написи або вона прикрашається мініатюрними дорогоцінними камінцями. Такий виріб більш символічний. Щоб подарувати чоловікові печатку, яку він точно буде носити, варто знати, на що звернути увагу при виборі.

Що важливо при виборі

Існує кілька важливих критеріїв, які обов'язково потрібно врахувати, вибираючи чоловічу печатку. Так вона буде не тільки красивою, але і зручною у носінні.

В першу чергу важливі: Как выбрать печатку для мужчины?

1. Розмір.

2. Форма.

3. Тип і колір металу.

4. Вставки.

5. Символіка.

Варто розібратися з кожним з критеріїв. Це допоможе спростити вибір і подарувати чоловікові саме той варіант, який він буде із задоволенням носити.

Підбираємо розмір

Розмір чоловічої печатки - один з найважливіших критеріїв. Занадто тісний він просто не зможе надіти, вільну - точно втратить. Пальці у чоловіків трохи відрізняються від жіночих, адже часто у них ширші фаланги. Саме тому найвірнішим способом дізнатися розмір золотого перстня буде виміряти діаметр того кільця, яке коханий вже носить. Для цього потрібно прикласти прикрасу до паперу і обвести його всередині по колу. У отриманої фігури визначити діаметр. Це і буде потрібний розмір.

Другий спосіб підійде в тому випадку, якщо чоловік не носить ніяких ювелірних виробів на руках. Необхідно обмотати палець ниткою або смужкою паперу і відзначити, де зійдуться кінці. Потім отриману цифру розділити на 3,14. Таким чином розмір чоловічої печатки також буде визначено. Але потрібно врахувати, чи набагато ширше фаланги пальців.

Форми чоловічої печатки

Вибираючи золоті або срібні чоловічі печатки, варто звернути увагу і на їх форму. Сьогодні немає єдиного стандарту, якою вона повинна бути, тому визначатися потрібно за рахунок свого смаку і переваг чоловіка, якщо вони відомі. Такий виріб може бути:

• Квадратним. Цю форму вважають класичною, адже її використовують уже століттями. Пов'язана така традиція з нанесенням на печатку сімейного герба або ініціалів власника. Подібний варіант найчастіше вибирають зрілі чоловіки;

• Прямокутним. Особливість такої чоловічої печатки в тому, що вона може бути прикрашена різьбленням, вставками з емалі або дрібними камінчиками. Таке кільце охоче вибирають молоді стильні хлопці;

• Круглим. Печатку круглої форми воліють представники сильної статі з оригінальним смаком. А ще такі варіанти сьогодні в тренді, тому їх часто можна побачити у зірок шоу-бізнесу і відомих людей. Приблизно така ж ситуація і з овальною формою. Її вибирають прихильники нетривіальних прикрас;

• Фігурним, тобто виготовлятися у вигляді певного символу - голови тигра, дракона, змії. Щоб вибрати саме таку печатку, варто знати про смак чоловіка або ж підбирати її під інші аналогічні вироби.

• У ювелірному інтернет-магазині Тангоголд можна підібрати ідеальний варіант, адже тут є чоловічі печатки різних форм.

Тип металу

Для виготовлення печатки ювеліри використовують різні метали. Найпопулярніші варіанти - срібло та золото. Будь-який з них вартий уваги. Вибрати печатку із золота варто в тому випадку, якщо всі інші прикраси з такого ж дорогоцінного металу. Так вони будуть гармоніювати між собою, створюючи стильний союз.

Зі срібла відмінно підходить до таких же виробів, хоча сьогодні вже немає правила, що не можна поєднувати різні види металів. Навіть більше - легко знайти варіант, де золото і срібло використані в одній прикрасі. І це виглядає стильно, актуально. Єдине - потрібно пам'ятати, що срібло має бути родованим, інакше при носінні печатка потемніє та її доведеться віддавати ювеліру на чистку.

Чи потрібні вставки

Печаткою вважають чоловіче кільце без вставок. Але вона може бути з каменем, і не одним, якщо вони маленького розміру. Найпопулярніші варіанти:

1. З діамантами, найчастіше чорного кольору. 

2. З сапфірами, які дуже красиво підкреслюють золото білого відтінку.

3. Зі смарагдами. Зелений колір просто ідеальний для чоловічих виробів.

4. З фіанітами - кольоровими і прозорими.

Вставки можуть бути також з емалі, дорогоцінного металу іншого відтінку, а також шкіри або каучуку. Чим оригінальніше дизайн, тим більше захоплених поглядів викличе печатка.

Символіка

Щоб печатка у якості подарунка була особливою, можна вибрати не просто класичний варіант, а з певною символікою. Такі вироби часто прикрашаються буквами, гербами, зображенням тварин, символів, геометричних фігур. Варто ретельно продумати, що це буде. Також на чоловічу печатку можна нанести гравіювання, тоді вона стане ще більш символічною.

Чи варто вибирати чоловічі печатки в ювелірному інтернет-магазині

Сьогодні придбати ювелірну прикрасу можна хоч з дому - в інтернет-магазині. Це зручно і вигідно, адже онлайн вартість коштовностей часто дешевше. І все це при більш широкому виборі. До того ж в такому варіанті покупки у клієнта завжди більше часу розглянути вподобаний виріб і подумати про покупку.

Але якщо вже вибирати чоловічі печатки, то тільки в перевірених інтернет-магазинах, як Tangogold, де надається вся документація, є гарантії, обмін, повернення. І найголовніше - відправка можлива післяплатою.

А щоб підібрати чоловічу печатку, яка не тільки сподобається чоловікові, але і по дійде йому по всіх параметрах, варто скористатися інформацією, вказаною вище. І обов'язково врахувати свої особисті побажання, адже вони не менш важливі, ніж поради професіоналів.

 

У чому різниця між алмазом і діамантом? - Блог інтернет-магазину TANGO. Фото 1
09.04.2020

Напевно, всі пам'ятають рядки відомої пісні, що вже стали крилатими, про «найкращих друзів дівчат»? Так, сьогодні мова піде про дорогоцінні камені діаманти, які уособлюють ювелірне мистецтво, та й не тільки про них. Важливо з'ясувати, в чому різниця між алмазом і діамантом, що дорожче, що дешевше, і що було першим - курка чи яйце. Адже взаємозв'язок між цим двома термінами знаходиться саме в цій площині.

Читати далі
Що таке біле золото і де воно використовується? - Блог інтернет-магазину TANGO. Фото 1
24.05.2020

Елемент таблиці Менделєєва Aurum не потребує представлення. Цей дорогоцінний метал давно став уособленням багатства і розкоші, а також предметом поклоніння, розбратів і воєн. Сьогодні золото використовується для виготовлення ювелірних виробів, особливо це стосується всіляких сплавів. Особливим попитом користуються прикраси з білого золота, що втілюють у собі холодний аристократизм і розкіш в одному флаконі.

Читати далі