Як носити сережки каффи?

Зміст:

  1.     - Історія сережок
  1.     - Як обрати та кому підійдуть?
  2.     - З чим носити?

 

Ювелірні прикраси роблять образ завершеним та цікавим. Якщо надіти сережки каффи, візуально жінка змінюється, стаючи жіночною, ніжною та з «родзинкою». Її можна розглядати годинами, намагаючись розпізнати секрет успішного вибору аксесуарів. Але як носити каффи, щоб виглядати стильно та залишатися на піку модних трендів?

Що таке каффи?

Модні каффи — яскрава прикраса, яка кріпиться не тільки на мочку, а й інші частини вуха. Складні моделі можуть досягати шиї, скроні чи волосся. На відміну від класичних варіацій, більшість кафф не потребують проколу. Це великий плюс для тих, хто у повсякденності не носять сережки, але іноді бажають розмаїття. Асиметричні, великі та маленькі, мінімалістичні та яскраві — лише невелика частина варіацій, які можна зустріти у сучасному асортименті ювелірних прикрас.

Історія сережок

Вперше такі прикраси знайшли на Британських островах ще в період процвітання бронзового віку. Вже тоді жінки розпізнали у них свою естетику та красу, оскільки еволюція кафф знайшла продовження. У звичному нам варіанті сережки зустрічалися у Стародавній Греції та Єгипті.

Поступово попит на прикрасу зростав і у 2000 роках нею зацікавилися дизайнери. Це стало піком прогресу — багато жінок по всьому світу почали носити сережки у нетиповому дизайні. Їх одягали актриси, знімаючись у рекламних роликах та фільмах, виводячи аксесуар у маси. Зараз каффи перебувають у тренді та є частиною колекцій від іменитих Будинків моди.

Які види бувають?

Великі та маленькі каффи умовно ділять на три типи, враховуючи вид кріплення:

  1. 1.Кліпси — кріпляться за допомогою спеціального механізму, що зажимає з обох боків. Перед тим, як носити, вам не потрібно проколювати вуха. Поширена модель — напівкруглі, що формують силует лише із зовнішнього боку.
  2. 2.Дужки — виходячи з дизайну, спосіб кріплення буває різний. Такий виріб ніби літає у повітрі, «обіймаючи» лише частину вуха або повністю його по контуру.
  3. 3.Комбіновані — мають подвійне кріплення. Перед тим, як одягати, у вас повинні бути проколоті мочки. Оскільки кріпляться вони на двох частинах вуха, їх найважче загубити.

У повсякденності модниці найчастіше носять сережки із застібкою «кліпса» або комбіновані. Дужки добре підходять для ділових та вечірніх образів, коли хочеться виділитися.

Матеріали виготовлення прикрас на вуха

Жіночі прикраси на вуха роблять із дорогоцінних металів — срібла та золота. Рідше зустрічається платина, латунь, бронза та сплави з кількох компонентів. Золоті каффи — показник розкоші та статусу, у той час як срібні ідеально підходять для використання щодня. Через невисоку вартість асортимент значно вище, що знаходить великий попит у суспільстві.

Перед тим, як одягати сережки каффи з дорогоцінних металів, рекомендуємо провести тест на виявлення алергічної реакції. Це дозволить уникнути негативних наслідків. Якщо прикраси з найпоширеніших металів не підійшли — обирайте платину. Такі каффи гіпоалергенні та виглядають також цікаво.

Особливості кафф

Головна особливість такого ювелірного виробу — яскравий дизайн, який не повторюють інші види сережок. Масивні варіації можуть повністю лягати на контур вуха, створюючи ефект невагомості — візуально кріплення побачити неможливо.

Мінімалістичні теж мають свої нюанси, оскільки немає обмеження щодо вибору місця кріплення. Специфіка застібки не вимагає наявності проколу, щоб носити, а незвичайна форма рівномірно розподіляє навантаження — немає ризику пошкодити вухо чи загубити цінний аксесуар.

Як обрати та кому підійдуть?

Кафф може носити кожна дівчина, доповнюючи повсякденний, діловий та вечірній образи. Щоб не помилитися з вибором, ключовим орієнтиром є овал обличчя. Вертикальні масивні моделі з рухомими елементами добре коригують трикутну чи серцеподібну форму.

Для власниць квадрата краще вибирати закруглені сережки, які добре згладжують строгі лінії. Щоб скоригувати недоліки вузького та круглого обличчя, надягайте подовжені сережки. Моделі в стилі «гвоздики», на два кріплення з тонким ланцюгом чи кільця підійдуть усім модницям без винятку.

З чим носити?

Перед тим, як одягати каффи, візьміть до уваги рекомендації вдалого комбінування:

  1. 1.З діловим одягом — вибирайте стримані та витончені варіанти, які кріпляться на частину вуха. Дужки добре підійдуть для образів, в яких не вистачає яскравих акцентів.
  2. 2.Вечірні вбрання — дотримуйтесь правила «золотої середини». Якщо обраний одяг яскравий — його характер добре відтінять мінімалістичні ювелірні вироби у спокійному дизайні.
  3. 3.З повсякденним одягом — уникайте спортивного одягу. Винятком є ​​комбінації у стилі кежуал, де використання сукні з кедами чи кросівками є прийнятним. Для зручності обирайте кліпси або моделі з комбінованою застібкою — вони зручні та рівномірно розподіляють навантаження під час носіння.

Каффи можна носити з іншими ювелірними виробами. Якщо в образі є підвіска з перлами або вставками з дорогоцінного каміння, візьміть аксесуар на одне вухо з аналогічними деталями. Візуально вони доповнять одне одного, роблячи стильову ідею завершеною.

Ці сережки не потребують суворих правил щодо того, як одягати. Будь-які комбінації та сміливі неформальні рішення — правильно. Головне, витримати один стильовий напрямок, щоб кожен новий елемент знаходив своє логічне продовження у наступному.

Наскільки зручні каффи у порівнянні зі звичайними сережками?

Основна перевага таких сережок — універсальність. Навіть якщо у вас вуха без проколу, їх можна носити через специфіку застібки, яка використовується як у моделі «кліпси». Завдяки цьому сережки одягаються:

  • -на хрящ;
  • -на мочку;
  • -на верхню частину вуха.

У процесі створення образу така особливість буде хорошим бонусом. Їх можуть носити всі, тоді як класичні сережки вимагають, щоб вуха були проколоті. Винятком є прикраси кліпси, які підходять не всім і мають мізерний вибір моделей через форму.

Де купити каффи з благородних металів?

Коли з'являється необхідність купувати аксесуари з дорогоцінних металів, інтернет-магазин Тангоголд буде ідеальним помічником. В асортименті ви знайдете якісні прикраси, виготовлені за всіма канонами ювелірної майстерності. Tango відкриває новий світ, в якому існують сережки вашої мрії — потрібно тільки вибрати та оформити покупку.

Як почистити сережки: золоті, срібні - Блог інтернет-магазину TANGO. Фото 1
26.08.2021

Ювелірна прикраса - аксесуар, який дає можливість жінкам і чоловікам відчувати себе впевнено. Біжутерія ніколи не дарує схожих відчуттів у силу своєї вартості і зовнішніх якостей. Навіть сережка у формі гвоздика за кілька сотень гривень здатна подарувати незабутні відчуття розкоші та естетичного задоволення. А головне, їх можна носити щодня, не боячись, що за пару днів вони втратять свої естетичні властивості. Дорогоцінний метал може служити довгі роки, не доставляючи ніяких незручностей своєму власникові. Але періодична чистка дозволяє зберігати новизну якомога довше. Тому важливо знати, як почистити сережки: золоті, срібні в домашніх умовах.

Читати далі
Як зберегти красу та блиск ювелірних прикрас: професійні поради - Блог інтернет-магазину TANGO. Фото 1
12.01.2024

Ваша колекція ювелірних виробів — це інвестиція, як фінансова, так і емоційна. Переконайтеся, що ви захищаєте її за допомогою правильних методів зберігання та очищення, щоб кожна деталь витримала випробування часу.

Читати далі