Блог
Визначаємо розмір каблучки: корисні поради та рекомендації - Блог інтернет-магазину TANGO. Фото 1
07.10.2020

Дарувати каблучки завжди приємно, але й досить хвилююче, адже навіть найгарніша прикраса не викличе приємних емоцій, якщо в неї неправильний розмір. Підібрати відповідний розмір персня може бути не так просто. Більшість людей і самі не знають свого розміру, що вже говорити про тих, хто збирається подарувати каблучку.

Читати далі
Проби золота: основні види та головні відмінності - Блог інтернет-магазину TANGO. Фото 1
04.08.2020

Чи знаєте Ви, що прикраси роблять не з чистого золота? Справжнє золото дуже м'яке, тому складно обробляється і не придатне для постійного і тривалого носіння. Щоб ювелірний виріб зберігав свої естетичні якості багато років, у сплав додають компоненти, що підвищують твердість металу.

Читати далі
На якій руці носять обручки: різні погляди та звичаї - Блог інтернет-магазину TANGO. Фото 1
09.07.2020

Багатьом з нас доводилось бачити обручки на різних руках. Хтось носить обручку на правій руці, а хтось - на лівій. Одні на безіменному пальці, інші - на середньому. А деякі взагалі знімають обручку відразу після весілля. У чому різниця, і чому так відбувається - далі за текстом.

Читати далі
Як почистити золоті каблучки: корисні поради та рекомендації професіоналів - Блог інтернет-магазину TANGO. Фото 1
24.06.2020

Незалежно від причини втрати зовнішнього вигляду виробу, золоті прикраси можна і потрібно чистити. Періодичні процедури для очищення показані навіть в тому випадку, якщо прикраса зовні не змінилася. Нескладна домашня чистка допоможе повернути колишній блиск, яскравість і красу ювелірного виробу.

Читати далі
Які бувають типи замків на браслетах і ланцюжках? - Блог інтернет-магазину TANGO. Фото 1
02.06.2020

При виборі ювелірних прикрас мало хто звертає увагу на застібку. При цьому від типу замочка залежить ступінь надійності носіння виробу, а також декоративна складова прикраси. В даному матеріалі будуть розглянуті типи замків в браслетах і ланцюжках, їх особливості, переваги та недоліки.

Читати далі
Що таке біле золото і де воно використовується? - Блог інтернет-магазину TANGO. Фото 1
24.05.2020

Елемент таблиці Менделєєва Aurum не потребує представлення. Цей дорогоцінний метал давно став уособленням багатства і розкоші, а також предметом поклоніння, розбратів і воєн. Сьогодні золото використовується для виготовлення ювелірних виробів, особливо це стосується всіляких сплавів. Особливим попитом користуються прикраси з білого золота, що втілюють у собі холодний аристократизм і розкіш в одному флаконі.

Читати далі
Як вибрати печатку для чоловіка? - Блог інтернет-магазину TANGO. Фото 1
15.05.2020

Чоловіки рідше отримують в подарунок золоті ювелірні прикраси. Але це зовсім не означає, що їм не подобаються такі вироби. Просто не всі жінки знають, що подарувати і як вибрати. Чоловіча печатка - відмінний варіант, адже її носять практично всі - починаючи від зовсім молодих хлопців і закінчуючи чоловіками у віці. Від традиційного перстня вона відрізняється наявністю майданчика і відсутністю масивної вставки. Саме на цій плоскій верхній частині часто наносяться ініціали, герб, написи або вона прикрашається мініатюрними дорогоцінними камінцями. Такий виріб більш символічний. Щоб подарувати чоловікові печатку, яку він точно буде носити, варто знати, на що звернути увагу при виборі.

Читати далі
У чому різниця між алмазом і діамантом? - Блог інтернет-магазину TANGO. Фото 1
09.04.2020

Напевно, всі пам'ятають рядки відомої пісні, що вже стали крилатими, про «найкращих друзів дівчат»? Так, сьогодні мова піде про дорогоцінні камені діаманти, які уособлюють ювелірне мистецтво, та й не тільки про них. Важливо з'ясувати, в чому різниця між алмазом і діамантом, що дорожче, що дешевше, і що було першим - курка чи яйце. Адже взаємозв'язок між цим двома термінами знаходиться саме в цій площині.

Читати далі