Блог
Як знімати сережки з англійським замком? - Блог інтернет-магазину TANGO. Фото 1
23.06.2021

Англійський замок – найнадійніший, з ним нелегко втратити сережки, оскільки такий варіант практично ніколи не відкривається сам. Але одночасно це і стає досить відчутною проблемою, адже багато хто не знає, як розстібнути сережки з англійським замком. Щоб зрозуміти весь механізм цього процесу, варто розібратися в конструкції замка.

Читати далі
Як дізнатися розмір браслета? - Блог інтернет-магазину TANGO. Фото 1
23.06.2021

Браслет – одна з найстаріших прикрас, яка використовувалася не тільки жінками, але й чоловіками. Такий ювелірний виріб заворожує, додає образу особливої ​​елегантності, а найголовніше – пасує практично всім. Але щоб він виявився зручним та ідеально підходив на руку, необхідно знати, як визначити розмір браслета. Це особливо актуально, якщо браслет призначений у якості подарунка жінці, чоловікові, хлопцеві чи дівчині. Існує кілька способів вирішення цього питання. І вони зможуть стати в нагоді при покупці, як онлайн в магазині Танго, так і в одному з оффлайн магазинів цієї мережі.

Читати далі
Як вибрати хрестик? - Блог інтернет-магазину TANGO. Фото 1
25.05.2021

Для православного або католика хрест – символ віри та джерело найпотужнішої енергії, здатної захистити від злого і поганого. Кожна людина, яку хрестили, ще немовлям отримує таку підвіску від хресних батьків, яка день у день слідує за своїм власником, оберігаючи. Зараз католицький чи православний хрестик носять не тільки глибоко віруючі хрещені люди, але й звичайні. У багатьох стильових напрямках такий аксесуар виглядає стильно та доречно, але сакральний сенс як і раніше зберігається. Тому розглянемо, як правильно вибрати православний хрестик або прикрасу з упором на католицьку гілку, щоб не виглядати «непристойно».

Читати далі
На який палець одягати обручку для заручин? - Блог інтернет-магазину TANGO. Фото 1
21.04.2021

Існує багато версій, на який палець вдягається обручка для заручин. Однак єдина правильна з них – безіменний. Tangogold допоможе розібратися в нюансах.

Читати далі
ТОП-5 способів перевірити пробу золота в домашніх умовах - Блог інтернет-магазину TANGO. Фото 1
15.03.2021

Золоті ювелірні прикраси завжди належали до числа дорогих аксесуарів, при цьому перевірити пробу золота і розпізнати підробку вміє далеко не кожен. Цим часто користуються недобросовісні представники ніші, продаючи людям імітацію «сонячного металу», або в кращому випадку прикраса більш низької проби за ціною вищих категорій. Як перевірити пробу золота в домашніх умовах, буде розказано в даному матеріалі.

Читати далі
Ідеї ​​подарунка на 8 березня - Блог інтернет-магазину TANGO. Фото 1
26.02.2021

Напередодні Міжнародного жіночого дня кожен з нас окрилений бажанням порадувати наших улюблених і дорогих серцю жінок чимось особливо приємним, цінним і незабутнім. Перефразовуючи рядки відомої пісні, що вже стали класикою, навіть якщо ювелірні вироби і не кращі друзі представниць прекрасної статі, то, принаймні, це чудовий подарунок на 8 березня і нагадування про те, як ми цінуємо тепло, що вони нам дають.

Читати далі
Найкращий подарунок - це ювелірні прикраси від TANGO на День Закоханих - Блог інтернет-магазину TANGO. Фото 1
10.02.2021

Коли 14 лютого постукає до сердець двері, світ оточується атмосферою любові і романтики. День Всіх Закоханих - це час, коли ми шукаємо найдужчі та найзначущі способи виразити свої почуття. І який подарунок може бути більш вічним і красивим, ніж вишукані ювелірні прикраси від TANGO?

Читати далі
Топ подарунки на день святого Валентина - Блог інтернет-магазину TANGO. Фото 1
22.01.2021

Одним з найкращих подарунків на день святого Валентина вважається ювелірний виріб. З його допомогою ви зможете продемонструвати, наскільки ви цінуєте свою половинку. При цьому ювелірна прикраса - це універсальний презент. Він однаково підійде як жінкам, так і чоловікам.

Читати далі
Ювелірні подарунки на Новий рік 2022 - Блог інтернет-магазину TANGO. Фото 1
23.12.2020

До початку нового року залишилося зовсім небагато, і вже точно варто не тільки подумати, але і вибрати презенти для рідних, близьких та важливих людей. Ювелірні прикраси та аксесуари точно стануть найкращим варіантом. Виготовлені з блискучого золота, платини, срібла такі подарунки на Новий рік 2022 ідеальні і з точки зору цінності, і символічності. Щоб нікого не обділити увагою і зробити дійсно приємний сюрприз, необхідно розібратися, кому що вибрати.

Читати далі
Ювелірний виріб - кращий подарунок на День святого Миколая - Блог інтернет-магазину TANGO. Фото 1
11.12.2020

Новорічні свята - найчарівніша пора року, коли загадуються заповітні бажання, коли повітря наповнене чимось дивним і прекрасним. Це той час, на який з однаковим захопленням і нетерпінням чекають як діти, так і дорослі. Низку чудових зимових свят відкриває День святого Миколая. Цей день асоціюється з атмосферою свята, чудовими сюрпризами і приємними подарунками. Як порадувати своїх близьких у цей день? Подарунки на День святого Миколая від магазину Tangogold - найкраще рішення! Чому? Далі в статті.

Читати далі