Топ подарунки на день святого Валентина

Зміст:

 

Одним з найкращих подарунків на день святого Валентина вважається ювелірний виріб. З його допомогою ви зможете продемонструвати, наскільки ви цінуєте свою половинку. При цьому ювелірна прикраса - це універсальний презент. Він однаково підійде як жінкам, так і чоловікам.

Чому ювелірна прикраса - відмінний подарунок на день святого Валентина

Якщо ви дійсно не можете вибрати хороший подарунок, який би ясно продемонстрував, наскільки цінна для вас людина, то одним з кращих варіантів є ювелірна прикраса. Вибравши каблучку або кольє, ви завжди зможете розраховувати на такі переваги цього сюрпризу:

• майже всі дівчата люблять прикраси, при цьому і для хлопців є великий асортимент браслетів, підвісок і навіть сережок; золота обручка подарунок

• виріб дійсно продемонструє серйозність ваших намірів, якщо відносини ще розвиваються;

• великий асортимент дозволить підібрати ідеальну прикрасу під особистість половинки;

• покупка обручки на день святого Валентина - може і банально, але завжди ефектно. 

Найкращі подарунки для жінок

Золота каблучка, з каменем, сережки, браслет або кольє - підібрати підходящу прикрасу для дружини або дівчини не так і просто. Кращим рішенням стане апеляція до тематики свята або особливим якостям вашої другої половинки.

До кращих варіантів прикрас для дівчат на день святого Валентина слід віднести: 

золоті каблучки з улюбленим каменем;

• підвіску на кольє;

• красиві сережки;

• ювелірний браслет з дорогоцінними каменями.

Подарунки на 14 лютого дуже часто асоціюються з червоним кольором. Саме тому, якщо ви не можете вибрати між топазом і смарагдом, не йдіть на компроміси - виберіть рубін або гранат. Ці ограновані дорогоцінні камені завжди привертають увагу і незмінно зможуть підкреслити красу вашої коханої.

Якщо говорити про вибір металу, то тут все залежить безпосередньо від ваших уподобань чи побажань дівчини. У чоловіка є можливість підібрати красиву каблучку з червоного золота, звичайного золота або срібла.

Золоті ланцюжки, кольє або підвіски є ще одним відмінним варіантом для дівчини. При цьому ланцюжок також відмінно підійде і хлопцеві. Такий презент на день Валентина може бути набагато більш особистим. Зараз ювелірні майстерні пропонують підвіски у вигляді різноманітних любовних написів, малюнків або форм, що як можна краще підходять до головного свята любові.

Якщо ви даруєте подарунок на день Валентина вже статусній жінці, яка постійно стежить за ефектністю свого зовнішнього вигляду, то ще одним варіантом стануть сережки з діамантами. Це відмінний варіант як для ділового костюма, так і для вечірнього плаття.

Якщо презент підбирається для дівчини молодше, то задумайтеся про непарні сережки. Це гарний жест в стилі Інь і Янь. Він дозволить підібрати прикраси, кожна з яких буде асоціюватися з вами і вашою половинкою. У подібному стилі також можна підібрати підвіски. Вони будуть нагадувати вашій коханій про те, наскільки сильно ви її цінуєте. золота цепочка подарунок

Найкращі подарунки для чоловіків

Подарунок на день закоханих для чоловіків повинен бути брутальним та маскулінним. Ця омана переслідує ще багатьох людей, проте в сучасному світі молоді хлопці приділяють набагато більше уваги своєму стилю ніж раніше. Їх гарний look може не обходитися без сережки у вусі або браслета на зап'ясті. Якщо у вас стосунки саме з таким чоловіком, то ювелірна прикраса стане відмінним рішенням.

Якщо ваш чоловік обожнює оригінальні ідеї та стежить за своїм зовнішнім виглядом, то відмінним подарунком стане для нього золота каблучка з каменем. Сучасні ювелірні майстри пропонують великий каталог чоловічої продукції, яка стане відмінним подарунком на день Валентина. Головне вибирати з любов'ю і під стать другої половинки.

Чоловічі браслети - це ще один красивий презент для чоловіка. Навіть якщо ваш обранець ніколи не носив ювелірні вироби, дійсно гарний виріб з якісного золота або срібла обов'язково залишить його задоволеним.

Але підібрати браслет для чоловіка може бути не так і просто. Наприклад, Танго пропонує великий каталог чоловічих браслетів, які мають значні відмінності як за стилем виготовлення, так і за матеріалами. Саме тому при покупці звертайте увагу на:

• стиль ремінця (каучук, шкіряний, шнурок плетений, металевий);

• вид металу (золото і срібло);

• пробу металу;

• розмір браслета.

Браслети для чоловіків часто мають лаконічний і стриманий зовнішній вигляд, що дозволяє успішно поєднувати їх як з повсякденним, так і з діловим і святковим одягом.

Рекомендації по вибору подарунка на день Валентина

Подарунок на день Валентина - це особлива покупка. Тому, щоб не прогадати з вибором, купуючи ювелірний виріб, слід враховувати такі основні аспекти:

• вік другої половинки - молодим дівчатам краще підходять витончені та невеликі вироби, тоді як більш масивні прикраси стануть оптимальним вибором для зрілих дам;

• стиль одягу і спосіб життя - не слід купувати каблучку з діамантом, якщо обранець або обраниця носить порвані джинси та шкіряну косуху, під будь-який стиль можна знайти оптимальний виріб;

• особливості зовнішності - колір очей і шкіри, довжина шиї і товщина зап'ястя - все це допоможе вам підібрати оптимальну прикрасу;

• астрологічні чинники - не всі вірять у реальність астрології, однак підбір певного каменю чи металу під дату народження другої половинки просто є красивим і романтичним жестом.

З огляду на ці фактори, ви зможете купити кращий ювелірний виріб на день закоханих. Однак, щоб не нарватися на підробку або на неякісний товар, звертайтеся тільки до перевірених магазинів. У Tango ви зможете завжди бути впевнені в тому, що виріб був виготовлений з якісних матеріалів і за сучасними стандартами якості.

 

Ювелірні подарунки на Новий рік 2022 - Блог інтернет-магазину TANGO. Фото 1
23.12.2020

До початку нового року залишилося зовсім небагато, і вже точно варто не тільки подумати, але і вибрати презенти для рідних, близьких та важливих людей. Ювелірні прикраси та аксесуари точно стануть найкращим варіантом. Виготовлені з блискучого золота, платини, срібла такі подарунки на Новий рік 2022 ідеальні і з точки зору цінності, і символічності. Щоб нікого не обділити увагою і зробити дійсно приємний сюрприз, необхідно розібратися, кому що вибрати.

Читати далі
Найкращий подарунок - це ювелірні прикраси від TANGO на День Закоханих - Блог інтернет-магазину TANGO. Фото 1
10.02.2021

Коли 14 лютого постукає до сердець двері, світ оточується атмосферою любові і романтики. День Всіх Закоханих - це час, коли ми шукаємо найдужчі та найзначущі способи виразити свої почуття. І який подарунок може бути більш вічним і красивим, ніж вишукані ювелірні прикраси від TANGO?

Читати далі