На який палець одягати обручку для заручин?

Зміст:

  1.     - На лівій або правій руці
  1.     - Каблучка для заручин після заміжжя
  2.     - Дві обручки поруч
  3.     - Каблучка на ланцюжку

 

Існує багато версій, на який палець вдягається обручка для заручин. Однак єдина правильна з них – безіменний. Tangogold допоможе розібратися в нюансах.

На який палець одягати обручку для заручин«Відповідальний» за відносини і союз

Безіменний палець називають «відповідальним» за романтичні відносини, любов, шлюбні узи. Це легко довести. Якщо притулити долоні щільно один до одної, а потім по черзі роз'єднувати пари пальців, разом залишиться тільки пара безіменних. Молодята вірять, що вони символізують міцність і нерозривність союзу між людьми, тому сумнівів не залишається, на якому пальці носити каблучку, подаровану на заручини. На безіменному носять важливу прикрасу люди абсолютно всіх народів і представники різних вірувань.

На лівій або правій руці

З пальцем розібралися, але виникають суперечки, на якій руці прийнято носити обручку для заручин. Одні вважають, що на лівій, адже права призначена виключно для весільної обручки. Інші переконані, що перстень для важливої ​​події повинен прикрашати безіменний палець правої руки до того моменту, поки не зміниться весільною каблучкою. У цьому випадку правильно одягати каблучку для заручин на ту руку, на якій в подальшому буде носитися весільна обручка. У слов'янок, європейок, американок для цього призначена права рука, а представниці багатьох західних країн, католички носять на лівій.

Де купити прикрасу для важливої ​​події?

Обручка для заручин - це прикраса, яка є такою ж важливою та цінною, як і весільна каблучка. Слід відповідально підійти до її вибору, щоб порадувати обраницю душевним, красивим, незвичайним подарунком. Купити аксесуар для заручин можна в інтернет-магазині Танго голд. В онлайн каталогах розміщені докладні фото кожної моделі. Ціна на кожну каблучку для заручин різна, є як бюджетні моделі, так і більш дорогі. Прикрасу для заручин з діамантом, феонітом, топазом, з білого золота, срібла, золота - будь яку, що ідеально підходить, легко замовити у ювелірному салоні у Києві, оформивши доставку по Україні.

Каблучка для заручин після заміжжя

Однозначних рекомендацій немає, все залежить від особистісних бажань власниці важливих в житті прикрас. Після церемонії одруження не є принциповим, де буде носитися каблучка, яку наречений вручив на заручинах. Одні залишають його на безіменному пальці, інші переодягають на середній, тоді це краще зробити заздалегідь, щоб не метушитися у найважливіший момент. Прикрасу для заручин можна просто переодягнути на іншу руку.

Дві обручки поруч

Переважна більшість дівчат вважають за краще носити обручки для заручин і для весілля разом. Одні наречені воліють спершу надягати обручку, щоб вона була ближче до серця, потім перстень для заручин. Інші носять в тій послідовності, в якій надягали спочатку. Пари переконані, що обидві каблучки, надіті поруч, є більш сильним оберегом для шлюбу. Обрядові обручки можна вибрати в єдиному стилі, щоб обидві дорогі серцю прикраси гармоніювали. Нареченому можна заздалегідь придбати комплект, якщо він впевнений в заповітному «так» від своєї обраниці.

Каблучка на ланцюжку

Обручку, подаровану на честь заручин, після заміжжя носять на ланцюжку, який підбирають з того дорогоцінного матеріалу, з якого виготовлена сама прикраса. Ланцюжок по вазі повинен бути вдвічі важчим за обручку для того, щоб виріб не порвався від того, що перетерся. Можна вибрати нейтральний ювелірний шкіряний шнурок. У підвішеному вигляді колечко для заручин довше буде зберігати презентабельний вигляд, ніж при щоденному використанні.

 

ТОП-5 способів перевірити пробу золота в домашніх умовах - Блог інтернет-магазину TANGO. Фото 1
15.03.2021

Золоті ювелірні прикраси завжди належали до числа дорогих аксесуарів, при цьому перевірити пробу золота і розпізнати підробку вміє далеко не кожен. Цим часто користуються недобросовісні представники ніші, продаючи людям імітацію «сонячного металу», або в кращому випадку прикраса більш низької проби за ціною вищих категорій. Як перевірити пробу золота в домашніх умовах, буде розказано в даному матеріалі.

Читати далі
Як вибрати хрестик? - Блог інтернет-магазину TANGO. Фото 1
25.05.2021

Для православного або католика хрест – символ віри та джерело найпотужнішої енергії, здатної захистити від злого і поганого. Кожна людина, яку хрестили, ще немовлям отримує таку підвіску від хресних батьків, яка день у день слідує за своїм власником, оберігаючи. Зараз католицький чи православний хрестик носять не тільки глибоко віруючі хрещені люди, але й звичайні. У багатьох стильових напрямках такий аксесуар виглядає стильно та доречно, але сакральний сенс як і раніше зберігається. Тому розглянемо, як правильно вибрати православний хрестик або прикрасу з упором на католицьку гілку, щоб не виглядати «непристойно».

Читати далі