Ювелірний виріб - кращий подарунок на День святого Миколая

Зміст:

  1.     - Ювелірні подарунки: найцікавіші варіанти для кожного

 

Варіанти подарунків на День святого Миколая

Багато хто помилково вважає, що День святого Миколая - дитяче свято, на яке кожна слухняна дитина отримує подарунок за хорошу поведінку протягом року. Однак і дорослим не заборонено зануритися в атмосферу свята. Це день, коли відбуваються дива і приємні сюрпризи для кожного. Що подарувати на День святого Миколая? Все залежить від того, кому призначається подарунок. Обираючи подарунок, враховують інтереси, побажання, уподобання людини. Для дитини підійдуть іграшки, тематичні пазли та книжки, рольові костюми (наприклад, поліцейського або лікаря), затишна дитяча ковдрочка або конструктор. Дівчатам - одяг, аксесуари, гарний посуд, нова сумочка, цікава книга, парфуми або подарунковий сертифікат до салону краси. Фрукти та солодощі - безпрограшний варіант для дівчат і дітей. Чоловікові - шкіряний аксесуар, пляшка дорогого віскі, нова комп'ютерна гра, фляга або пляшка для води для спортивних занять (в залежності від інтересів і роду занять).

Не зацікавило нічого з перерахованого? Не дивно! Адже все банально, просто і передбачувано. Як же здивувати кохану людину або дитину? Подаруйте йому ювелірний виріб із золота або срібла. Гарна прикраса - найкращий спосіб продемонструвати сильні почуття та прихильність до людини. Вироби з дорогоцінного металу якомога краще продемонструють важливість і цінність людини. Такий подарунок точно буде оцінено гідно!

Чому ювелірний виріб - кращий подарунок:

· довговічність. Це подарунок на все життя. Хочете назавжди залишити про себе згадку? Подаруйте своїй половинці гарну прикрасу, яка буде нагадувати про приємні моменти з Вами;

· універсальність. Золота або срібна прикраса підійде як чоловікам, так і жінкам, а також маленьким дітям;

· відсутність проблем із вибором. Одяг, парфуми або косметику практично неможливо підібрати без примірки або тесту, чого не сказати про ювелірну прикрасу. Витончена підвіска, гарний браслет або елегантна каблучка - безпрограшний подарунок, який неодмінно викличе приємні емоції у Вашої половинки;

· практичність. Коштовності - це не тільки прикраси, але і капітал. Золоті або срібні вироби можна не тільки носити все життя, а й передати у спадок;

· доступність. Сьогодні вироби з дорогоцінних металів доступні кожному. Ціновий діапазон досить широкий. Завжди можна обрати варіант на будь-який бюджет;

· романтичний мотив. Ювелірні вироби традиційно асоціюються з чимось дорогим, близьким, дуже важливим для людини. Такий подарунок зазвичай дарують рідним людям в знак щирої симпатії або чистої любові. Гарна прикраса - ідеальний подарунок для коханої людини.

Чергова чашка, вазон, косметичний набір для ванни, комплект шкарпеток або коробка цукерок - найчастіші та найбанальніші подарунки, які вряд чи когось здивують. Нерідко такі презенти відправляють на дальню полицю шафи або зовсім передаровують. Щоб не розчарувати дорогу людину таким непродуманим подарунком, одразу зверніть увагу на ювелірні прикраси. Навіть бюджетний виріб із золота або срібла викличе приємні емоції і стане згадкою на все життя.

Ювелірні подарунки: найцікавіші варіанти для кожного

Переконалися, що подарунки на День святого Миколая у вигляді ювелірних виробів - найкраще рішення для близьких людей? У цьому розділі статті розповімо про варіанти кращих дорогоцінних подарунків для дорослих і дітей.

Кращі варіанти подарунків:

1. Для дівчини: 

· браслет;

· підвіска;

· гарний кулон;

· сережки;

· брошка;

· хрестик;

· шарм для браслета

2. Для чоловіка:

· шкіряний браслет зі стильною золотою або срібною підвіскою;

· шпилька;

· незвичайний хрестик, декорований чорною емаллю або зі вставкою з благородного дерева;

· релігійна прикраса. Наприклад, каблучка з написом «Врятуй і збережи» або золота ікона.

3. Для дитини:

· перші сережки;

· срібна ложечка;

· хрестик або іконка на ланцюжку;

· шкіряний або шовковий браслет з маленьким кулоном у вигляді героя мультфільму, квіточки, зірочки, янголятка або першої літери імені;

· брошка;

· срібна шпилька.

4. Для батьків:

· срібні столові прилади;

· вироби на релігійну тематику (ікони, хрестики, ладанки тощо);

· підвіска або шарм на браслет;

· ланцюжок або браслет;

· тематична статуетка з золота або срібла;

· сережки або кольє.

Вибір ювелірних виробів величезний. Вирушаючи за покупкою, в першу чергу визначитеся з бюджетом. Це допоможе значно звузити вибір подарунка. Далі Вам допоможуть знання про хобі, інтереси та вподобання людини, якій Ви збираєтеся купити подарунок. Наприклад, якщо дівчина віддає перевагу спортивному стилю або стилю «casual», то класичні сережки навряд чи викличуть захоплення. Якщо Ви не знаєте про вподобання людини, вибирайте щось більш універсальне: кулон, брошку, невеликі сережки у вигляді пусет або ладанку.

Де купити гарні прикраси з доставкою Україною?

Величезний асортимент прикрас від талановитих майстрів ювелірної справи представлений в інтернет-магазині Tangogold - місці, де втілюються найзаповітніші бажання! Натхненні любов'ю до ювелірного мистецтва, майстри TANGO створюють воістину унікальні вироби, справжні арт-об'єкти, вражаючі своїм неповторним дизайном і бездоганним виконанням. У кожен виріб вкладена любов і емоції його творця. До прикрас від Tangogold не буває байдужих. Будучи ідеальним втіленням креативного стилю і неповторного дизайну, прикраси від TANGO залишать приємний слід у серці кожного.

Переваги ювелірного інтернет-магазину:

· великий вибір виробів із дорогоцінних металів на будь-який смак і гаманець;

· гарантована якість роботи;

· доступні ціни;

· різні способи оплати;

· швидке пересилання всією Україною;

· оперативна обробка замовлень;

· зручний сайт із докладним описом кожного виробу;

· ввічливі турботливі консультанти;

· європейський рівень обслуговування.

Одна з головних переваг магазину - можливість повернути або обміняти товар у разі, якщо він не підійшов. Згідно законодавству України, ювелірні прикраси не підлягають обміну або поверненню, проте магазин Tangogold цінує кожного клієнта, тому завжди надає йому право вибору. Обмін або повернення можливі при наявності товарного чека і неушкодженої бирки протягом 14 днів з моменту покупки. Ви можете повернути виріб тільки у тому випадку, якщо на ньому відсутні сліди носіння або будь-які інші механічні пошкодження. Детальніше можна дізнатися за телефоном, вказаним на сайті магазину.

 

Визначаємо розмір каблучки: корисні поради та рекомендації - Блог інтернет-магазину TANGO. Фото 1
07.10.2020

Дарувати каблучки завжди приємно, але й досить хвилююче, адже навіть найгарніша прикраса не викличе приємних емоцій, якщо в неї неправильний розмір. Підібрати відповідний розмір персня може бути не так просто. Більшість людей і самі не знають свого розміру, що вже говорити про тих, хто збирається подарувати каблучку.

Читати далі
Ювелірні подарунки на Новий рік 2022 - Блог інтернет-магазину TANGO. Фото 1
23.12.2020

До початку нового року залишилося зовсім небагато, і вже точно варто не тільки подумати, але і вибрати презенти для рідних, близьких та важливих людей. Ювелірні прикраси та аксесуари точно стануть найкращим варіантом. Виготовлені з блискучого золота, платини, срібла такі подарунки на Новий рік 2022 ідеальні і з точки зору цінності, і символічності. Щоб нікого не обділити увагою і зробити дійсно приємний сюрприз, необхідно розібратися, кому що вибрати.

Читати далі