Ідеї ​​подарунка на 8 березня

Зміст:

  1.     - На що звертати увагу, вибираючи прикрасу?

 

Напередодні Міжнародного жіночого дня кожен з нас окрилений бажанням порадувати наших улюблених і дорогих серцю жінок чимось особливо приємним, цінним і незабутнім. Перефразовуючи рядки відомої пісні, що вже стали класикою, навіть якщо ювелірні вироби і не кращі друзі представниць прекрасної статі, то, принаймні, це чудовий подарунок на 8 березня і нагадування про те, як ми цінуємо тепло, що вони нам дають.

Що краще взяти з ювелірних виробів? 

Сучасний ринок ювелірних прикрас в Україні надає хороший асортимент, що дозволяє відносно легко вибрати такий подарунок на 8 березня для мами, дружини, дівчини або подруги.

На прикладі інтернет магазину Tangogold можна виділити наступні групи, які підійдуть в даному подарунковому амплуа: 8 березня каблучка  фото 1

каблучки;

сережки;

ланцюжки;

кольє;

намисто;

браслети;

підвіски;

брошки.

Золоті, срібні, з коштовним камінням і вставками, різної форми і дизайну - велика кількість цих різновидів змушує вірити в правильність вибору подарунка на 8 березня і в те, що подарунок цей викличе лише найприємніші емоції у жінки.

На що звертати увагу, вибираючи прикрасу?

При виборі ювелірної прикраси, тим більше, якщо це подарунок на 8 березня, слід враховувати 2 речі. По-перше, прикраса має виражати суть його власниці, тому важливо враховувати такі фактори, як вік, статус, стиль і не тільки. По-друге, важливо розбиратися в пробах золота і типах дорогоцінних металів, оскільки там є свої нюанси.

Що стосується віку і статусу жінки (дружина/дівчина/мама), то ці моменти будуть детально розглянуті трохи пізніше. Важливо розібратися з іншими критеріями вибору, в тому числі з якістю кольорових металів, декоруванням прикрас та іншими нюансами стилістичної відповідності.

Кращим подарунком для 8 березня стане золота або срібна прикраса. Золото буває різних проб, найбільш міцним і статусним вважаються вироби на основі 585 проби. Срібло також має свою кращу пробу, а саме 925 - такі прикраси служать десятки років, не втрачаючи первісний вигляд.

Більшість коштовностей мають класичне виконання, як того вимагає характер ніші (суворий шик і вишукана лаконічність). Більшості жінок підійде класика, ті ж сережки з англійським замком або тонкий ланцюжок класичної фактури. Любителькам справити враження можна підібрати щось більш оригінальне, наприклад, розкішні сережки-кафи або незвичайного плетіння підвіски.

Що подарувати жінці на 8 березня?

Коштовності завжди входили в число найбажаніших аксесуарів для будь-якої жінки. Адже золоте кольє або колечко з дорогоцінним камінням як ніщо інше підкреслюють жіночність і стиль, висловлюють природну красу, а також надають щасливій власниці імідж самодостатності з нотками шику.

Словом, подарунок у вигляді ювелірної прикраси - це нетлінна класика, яка зберігає актуальність з давніх часів. Це втілення чоловічої уваги, синівської прихильності і просто романтичних почуттів в одному флаконі.

Що подарувати дівчині? 8 березня каблучка фото 2

Незаміжній дівчині слід дарувати що-небудь, що виражає романтичний настрій і увагу з боку чоловіка, а також підкреслює молодість і витонченість дівчини. Тут будуть доречні такі варіанти, як:

• вироби у формі сердечка;

• прикраси з каменем у вигляді серця;

• сережки-каффи, якщо дівчина любить виділяти свій імідж;

• будь-які романтичні мотиви і неординарні фактури, в тому числі браслети арабки, ланцюжки з венеціанським плетивом, лавові браслети.

Вітаються ювелірні прикраси химерного плетива, тонкі ланцюжки, золоті і срібні каблучки з невеликим камінчиком - все, що може підкреслити молодість, свіжість і витонченість жінки, стане відмінним подарунком коханій на 8 березня.

Який подарунок купити дружині?

Дружина - це вже не просто кохана, а друга половинка. Тому тут важливо врахувати такі моменти, як склався стиль жінки, її вік, а також дизайн/колір обручки. В якості універсальних варіантів можна порекомендувати:

• красиве кольє з дорогоцінним каменем;

• каблучка дорогого дизайну (вітається асиметрія і сюжетність);

• брошка з якимось сюжетом або просто вираженою прикрасою.

Обрана своїми руками прикраса обов'язково порадує улюблену жінку, особливо, якщо вибір впаде на добротний, статусний і красивий ювелірний виріб, здатний органічно влитися в імідж подружньої пари.

Яку прикрасу подарувати мамі?

Дорослій жінці, тим більше, якщо це мама, доречно дарувати ювелірні вироби, що підкреслюють статус і сімейне благополуччя. Відмінним варіантом стануть:

• дорогі прикраси на основі червоного золота;

• масивні срібні вироби найвищого ґатунку;

• вставки великих дорогоцінних каменів яскравого забарвлення (сапфіри і рубіни вітаються особливо);

• широкі англійські брошки, оснащені яскравими каменями;

• сережки-гвоздики (вони ж пусети) є універсальним варіантом для тих, хто не знає, що вибрати.

Одним словом, мамі і взагалі жінкам старшого віку сліду дарувати те, що виглядає багато і статусно. Браслети плетіння «Бісмарк», сережки з синім каменем, брошки-камея, перлове намисто, прикраси-обереги у вигляді хрестика - все це прекрасно вписується в формат подарунка для мами на 8 березня.

Висновок

Ювелірні прикраси стануть прекрасним подарунком на 8 березня, а завдяки відмінному асортименту в інтернет магазині Танго Голд можна купити подарунок для мами, дружини, дівчини у відповідності до вищезазначених критеріїв вибору. Цінова варіативність, безліч фільтрів і списків лише спростять підбір прикраси.

Можна підібрати як дороге статусне рішення, так і недорогий, але стильний ювелірний виріб. Безумовно, головне - увага, але вдвічі приємніше, коли вона має таке вишукане втілення, як умовне золоте кольє або срібний ланцюжок.

 

Найкращий подарунок - це ювелірні прикраси від TANGO на День Закоханих - Блог інтернет-магазину TANGO. Фото 1
10.02.2021

Коли 14 лютого постукає до сердець двері, світ оточується атмосферою любові і романтики. День Всіх Закоханих - це час, коли ми шукаємо найдужчі та найзначущі способи виразити свої почуття. І який подарунок може бути більш вічним і красивим, ніж вишукані ювелірні прикраси від TANGO?

Читати далі
ТОП-5 способів перевірити пробу золота в домашніх умовах - Блог інтернет-магазину TANGO. Фото 1
15.03.2021

Золоті ювелірні прикраси завжди належали до числа дорогих аксесуарів, при цьому перевірити пробу золота і розпізнати підробку вміє далеко не кожен. Цим часто користуються недобросовісні представники ніші, продаючи людям імітацію «сонячного металу», або в кращому випадку прикраса більш низької проби за ціною вищих категорій. Як перевірити пробу золота в домашніх умовах, буде розказано в даному матеріалі.

Читати далі