Золоті сережки з діамантами і смарагдами. Артикул 772348

Золоті сережки з діамантами і смарагдами. Артикул 772348 за найвигіднішою ціною в інтернеті стануть чудовою покупкою для себе або на подарунок близькій людині. Детальний опис товару на вкладці “Характеристики”.

Кожен наш ювелірний виріб проходить суворий контроль якості. На всі наші вироби поширюється офіційна гарантія від виробника. Можна купити цю ювелірну прикрасу на виплат до 3 місяців під 0%. Доставка товару по всій Україні – безкоштовно (при замовленні товару на суму від 1000 грн.) Також у нашому інтернет-магазині TANGO Ви можете переглянути весь наш асортимент товару. Якщо є питання, наші консультанти завжди готові допомогти вам за номером телефону 0 800 330 857 або ви можете написати нам у direct Instagram.

16 733 грн.
19 686 грн.
  • Вага (г):4,24
  • Колекція:Гармонія
  • Тип виробу:Сережки
  • Вид металу:Золото
  • Тип вставки:Діамант, Смарагд
  • Проба:585
  • Колір металу:Червоний, Білий, Комбінований
Оля
03.07.2021
Дуже довго вибирала, які саме сережки хочу надіти на свій важливий виступ, де потрібно було сказати промову. Я вже підібрала собі повний образ, і знала, як одягнутися, також приблизно припускав які сережки хочу, але знайти було складно. Проте саме ці сподобалися мені, тому, що під бежеву сукню виглядали саме те. Діаманти виблискують на світло, але їх видно слабо, а ось смарагд у центрі великий і чудовий. Плюс до всього, сережки ще й золоті, прям як я люблю. Добре, що золото не біле, бо це б псувало весь вид. А так, дуже навіть поважно виглядають. Надягаю тільки на важливі зустрічі, тому що ходити в такій розкоші повсякденно - це занадто.
Відповісти
Наталья
03.07.2021
Бриллианты и изумруды на этих серьгах смотрятся непревзойдённо. А вот золото видно не особо, так как люди больше всё-таки смотрят на камни. Стильно носить именно под платья, это подчеркивает мой стиль бизнес-вумен полностью. Без них совершенно по-другому все смотрится, не очень хорошо. Благо, доставка не опоздала, успела надеть на важное мероприятие.
Відповісти
Руслана
23.04.2021

Обошла много магазинов в поисках подобных сережек, но по адекватной цене ничего даже подобного не нашла. На все которые мне более или менее понравились, стоимость стартует от 20000 грн. Так что, выбор остановила на этом магазине. Волновалась конечно, ведь забрать самовывозом возможности нет, а через почту страшновато, поэтому покупала по наложенному платежу. Сережки превзошли все ожидания, блеск у них просто невероятный, а под мои зелены глаза подходят идеально. Они небольшие, мочку уха не оттягивают и не утяжеляют, ношу их с первого дня без какого либо дискомфорта. Застежка плотная, сами точно не расстегнутся.

Відповісти
Залишити відгук
Поставте свою оцінку: