Золота підвіска "Т" з фіанітами. Артикул 150343

Золота підвіска "Т" з фіанітами. Артикул 150343 за найвигіднішою ціною в інтернеті стане чудовою покупкою для себе або на подарунок близькій людині. Детальний опис товару на вкладці “Характеристики”.

Кожен наш ювелірний виріб проходить суворий контроль якості. На всі наші вироби поширюється офіційна гарантія від виробника. Можна купити цю ювелірну прикрасу на виплат до 3 місяців під 0%. Доставка товару по всій Україні – безкоштовно (при замовленні товару на суму від 1000 грн.) Також у нашому інтернет-магазині TANGO Ви можете переглянути весь наш асортимент товару. Якщо є питання, наші консультанти завжди готові допомогти вам за номером телефону 0 800 330 857 або ви можете написати нам у direct Instagram.

Немає в наявності
  • Вага (г):0,83
  • Колекція:Порхающа над квіткою
  • Тип виробу:Підвіски
  • Вид металу:Золото
  • Тип вставки:Фіаніт
  • Проба:585
  • Колір металу:Комбінований
Рита
03.10.2021

Подвеска шикарная, именно то, что я так долго искала. Прежде всего привлекла неизбитая форма, красиво, что буква находится внутри крыла бабочки. Так вся композиция смотрится более гармонично. Камешки выглядят очень изящно, красиво переливаются под ярким светом. Качество изделия порадовало, обязательно закажу в этом магазине еще какое-нибудь украшение.

Відповісти
Анатолий
08.10.2020

Купил эту подвеску для девушки в подарок, она давно хотела что то подобное с инициалами. Заказал эту, тем более она еще и бабочек любит. В реальности еще красивее, чем на фото. Белое и красное золото дополняют друг друга в композиции. Фианиты чистые и блестят не хуже бриллиантов, очень надежно закреплены в подвеске. Цена доступная. Любимой подарок понравился.

Відповісти
Залишити відгук
Поставте свою оцінку: