Золота брошка з фіанітами. Артикул 660113

Золота брошка з фіанітами. Артикул 660113 за найвигіднішою ціною в інтернеті стане чудовою покупкою для себе або на подарунок близькій людині. Детальний опис товару на вкладці “Характеристики”.

Кожен наш ювелірний виріб проходить суворий контроль якості. На всі наші вироби поширюється офіційна гарантія від виробника. Можна купити цю ювелірну прикрасу на виплат до 3 місяців під 0%. Доставка товару по всій Україні – безкоштовно (при замовленні товару на суму від 1000 грн.) Також у нашому інтернет-магазині TANGO Ви можете переглянути весь наш асортимент товару. Якщо є питання, наші консультанти завжди готові допомогти вам за номером телефону 0 800 330 857 або ви можете написати нам у direct Instagram.

Немає в наявності
  • Вага (г):4,70
  • Колекція:Порхающа над квіткою
  • Тип виробу:Брошки
  • Вид металу:Золото
  • Тип вставки:Фіаніт
  • Проба:585
  • Колір металу:Червоний
Алина
03.07.2021
Брошь не очень большая, но выглядит просто потрясающе. Покупала в подарок маме, она была просто в восторге. Сделана очень искусно, работа очень тонкая. Осталась довольна покупкой!
Відповісти
Руслана
17.03.2021

Это просто шедевр!) Серьезно, я когда получила это украшения была просто на седьмом небе от счастья:)) И я не преувеличиваю! В живую оно выглядит намного красивее и живее, на свету переливается очень заметно, реально складывается впечатление, что будто носишь живую бабочку:) Фианитовая вставка идеально подходит для такого украшения. Ну и украшение очень женственное и мне кажется, что оно подойдет под любой цвет одежды, ну кроме желтого конечно. В общем с этой бабочкой я сама себя чувствую, как бабочка:) Украшение точно качественное, так как все пробы на месте, так что магазину можно доверять.

Відповісти
Залишити відгук
Поставте свою оцінку: